pišite mi na ...
crnarika@gmail.com
od 27. 06. 2009.
Nema zapisa.
Blog
srijeda, prosinac 18, 2013


Kuha se isti omjer badema i šećera sa upola manje vode, ja mjerim sa čašom. Kuhati uz stalno mješanje, kad se dobro zapjeni, skloniti sa štednjaka i mješati sve dok se pjena opet pretvori u šećer. Vratiti na štednjak i ponovo mješati kako bi se šećer uhvatio za bademe. Gotove bademe isuti na tacnu kako bi se ohladili.

crnarika @ 19:02 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
167576
Arhiva
« » sij 2018
  • p
  • u
  • s
  • č
  • p
  • s
  • n
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
Index.hr
Nema zapisa.